< Tilbage til servicekataloget

Om vores websites

Har du planer om at få lavet et website, så kan vi helt sikkert hjælpe dig videre. Vi er nemlig eksperter i websites. Uanset om du skal have en lille lokal hjemmeside eller du skal bruge en større og mere kompleks hjemmeside, så klare vi det for dig.

Vores mange tidligere kunder elsker vores websites fordi vi går meget op i at hjemmesiden ser pæn og præsentabel ud. At hjemmesiden er opsat rigtigt og at de får den bedste support, så de kan komme igang med at bruge deres nye hjemmeside. Vi yder nemlig en god support hele vejen igennem og du ved altid hvad du skal betale for din hjemmeside inden vi går igang. Det er nemlig den sikkerhed vi kan give dig, så du ikke skal tænke på om der kommer en masse ekstra regninger, for det gør der nemlig ikke.

Små og store websites

Vi laver som sagt en masse hjemmesider om året og det er både for meget små lokale virksomheder eller privat personer, men også for mange store virksomheder, så vi kan faktisk hjælpe alle der ringer eller skriver til os.

Har du en opgave, så skriv til os, så kigger vi gerne på den og kommer med en samlet pris på det.

Hjemmesider bliver primært lavet i WordPress og derfor vil det være nemt for dig bagefter at tilføje og rette i hjemmesiden eller i tekster på hjemmesiden, så du ikke behøver at betale en masse ekstra for at vi gør det for dig. Vil du gerne have vi gør det for dig, har vi også en løsning til dig, så du ikke skal tænke på det. Så klare vi det hele for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser og andre spørgsmål du ellers måtte have.

Klik her for at kontakte os